top of page

Nu kerstpakketten bestellen

December is nog ver weg, tenminste in onze gedachten. De zomer is immers nog maar net achter de rug. Dat neemt niet weg dat de kerstdagen eerder voor de deur staan dan dat u nu denkt. Bent u eigenaar van een bedrijf? Dan wilt u natuurlijk uw medewerkers graag trakteren op mooie kerstpakketten voor de kerstdagen. Dit is een goede gewoonte en wordt door het personeel vaak zeer gewaardeerd. Natuurlijk krijgen zij voldoende betaalt voor het werk dat zij doen, maar door het uitdelen van kerstpakketten laat u zien hoeveel u hen waardeert en dat u hun inzet echt erg op prijs stelt. Bovendien is het ontvangen van een cadeautje natuurlijk altijd gewoon heel erg leuk. Het laat immers zien dat iemand aan u gedacht heeft en de moeite heeft genomen om iets leuks voor u aan te schaffen. Het is als werkgever daarom ook zeker een goed idee om kerstpakketten te geven aan het personeel. Het uitzoeken van deze pakketten kunt u eigenlijk niet vroeg genoeg doen. U wilt immers graag iets geven wat ook daadwerkelijk door de mensen gewaardeerd zal worden en dat kan nog wel wat zoek- en denkwerk vereisen. U wilt bovendien natuurlijk ook graag dat het past bij de filosofie van uw bedrijf, als duurzame onderneming wilt u bijvoorbeeld graag biologische cadeautjes geven. Om kerstpakketten te vinden die aan uw eisen en verwachtingen voldoen, is het verstandig om op tijd te beginnen met zoeken. Er zijn namelijk veel mogelijkheden op dit gebied en de verschillende opties tegen elkaar afwegen kost daardoor wel wat tijd. Daarnaast is op tijd beginnen met zoeken om een andere reden ook belangrijk, u wilt immers voorkomen dat u achter het net vist en alle kerstpakketten al uitverkocht zijn op het moment dat u met uw zoekactie begint. Natuurlijk is er dan meestal nog wel wat te regelen, maar keus hebt u dan niet echt meer. Het is daarom echt niet vreemd om al in de zomer of vroege herfst u hier mee bezig te houden. Hebt u een vrij momentje, kijk dan alvast eens rond wat de mogelijkheden zijn en ziet u iets wat u bevalt, dan kunt u alvast kerstpakketten reserveren. Zo weet u zeker dat u niet achter het net vist, want dat zou natuurlijk zonde zijn.

Diverse soorten kerstpakketten

Gaat u op internet eens zoeken naar kerstpakketten, dan zult u zien dat er veel keus is op dit gebied. Het ligt er dan natuurlijk wel aan bij welke zaak u gaat kijken, maar als u kiest voor een echte specialist als KerstpakkettenXL, dan kunt u uit heel veel verschillende mogelijkheden uw keus maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kerstpakket uit een van de volgende thema's:

  • beauty & health

  • koken & tafelen

  • familie

  • landenthema

  • duurzame pakketten

  • food

Er zijn dus zowel opties voor bedrijven die graag foodpakketten willen geven, als bedrijven die liever voor non-food kiezen. Binnen deze verschillende thema's hebt u echter ook nog weer verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij het landenthema kiezen voor pakketten in veel verschillende sferen. Voorbeelden hiervan zijn: Op en top Mexicaans, Oosterse Zoetheid, Spaanse Sferen en Italiaans Plezier. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn nog veel meer mogelijkheden binnen alleen al deze categorie. Door de vele opties die zij bieden, is het dus altijd mogelijk om bij hen kerstpakketten te vinden die helemaal aan uw wensen voldoen. Het is hierbij ook prettig dat er niet alleen veel keus is wat betreft het soort artikelen dat er in zit, maar dat er ook veel keus is in grootte en dus ook in de prijs. Zo kunt u bij hen kerstpakketten krijgen met maar liefst 25 verschillende producten. Uiteraard ligt de prijs hiervoor hoger dan voor een pakket met een stuk of 8 artikelen. Doordat zij zo veel keus bieden, is er voor elk budget een geschikte optie te vinden.

Veel keus

Als u de mogelijkheid wilt hebben om te kunnen kiezen uit veel verschillende soorten kerstpakketten, dan bent u bij KerstpakkettenXL dus absoluut aan het juiste adres! Het fijne is bovendien dat u de verschillende mogelijkheden rustig online kunt bekijken. Wanneer het u uitkomt, kunt u dus even naar de website gaan en de verschillende opties voor uzelf op een rijtje zetten. Ondanks het ruime aanbod, kan het natuurlijk alsnog gebeuren dat u eigenlijk niet kunt vinden waar u naar op zoek bent. Ook hiervoor bieden zij een oplossing, u kunt bij hen namelijk ook kerstpakketten op maat laten maken. Neemt u gerust eens contact met hen op om de verschillende mogelijkheden daarvoor te bespreken. Als u hiervoor kiest, dan weet u natuurlijk zeker dat de kerstpakketten precies die inhoud hebben waar u naar op zoek was. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat u eigenlijk helemaal geen idee hebt van wat u nu zou willen weggeven. Of u bent bang dat u iets geeft wat uw personeel helemaal niet leuk vindt, waar zij helemaal niet op zitten te wachten. Dat zou natuurlijk ook zonde zijn. Daarom bieden ze bij dit bedrijf ook de mogelijkheid van het Online Keuze Concept. U bestelt bij hen dan giftcards, die u in een leuke cadeaubox aan uw werknemers uit kunt delen. Vervolgens kunnen zij zelf via een speciale website inloggen met hun persoonlijke code en hun eigen cadeau uitkiezen. Zij kunnen dan alsnog voor kerstpakketten kiezen, maar ook hebben zij dan de keus uit veel verschillende andere mogelijkheden.


Recent Posts
bottom of page