top of page

Bestel nu uw kerstpakketten

Het lijkt misschien nog veel te vroeg om nu kerstpakketten te gaan bestellen, maar voordat u het door hebt is het zo weer december. December is een maand die altijd omvliegt, met alle verplichtingen en drukte die er bij komt kijken. Het is dus verstandig om al op tijd op zoek te gaan naar leuke kerstpakketten als u uw personeel hier op wilt trakteren. En welke bedrijfseigenaar wil dat nu niet? Het geven van een presentje zo vlak voor de kerstdagen wordt door het personeel altijd zeer gewaardeerd. Natuurlijk weten zij wel dat u tevreden over hen bent, dat laat u hen immers wel weten door het loon dat u betaalt en via de gesprekken die u met hen voert. Dat neemt niet weg dat het erg prettig is om dit ook op een andere manier te ervaren. En wat is daarvoor nu een betere manier dan het uitdelen van kerstpakketten? Werknemers zullen dit enorm waarderen en zij zullen zeker nieuwsgierig zijn naar wat zij zullen krijgen. In gezinnen zal het ook altijd als een hoogtepunt ervaren worden als pappa of mamma met een kerstpakket thuis komt en dit mag vervolgens open gemaakt worden. Wat zal er dit keer in zitten? Natuurlijk is het dan wel zo fijn als er ook daadwerkelijk producten in zitten die de werknemers zullen kunnen waarderen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden op het gebied van kerstpakketten, waardoor er altijd wel een pakket te vinden is dat aan uw wensen voldoet. Maar de ruime keus betekent ook dat het vinden van de juiste variant wat tijd in beslag kan nemen. Daarom is het verstandig om al vroeg in het jaar op zoek te gaan naar de mogelijkheden voor deze pakketten. Stelt u het uit, dan kan dit tot gevolg hebben dat u niet genoeg tijd meer hebt om iets leuks uit te zoeken of dat u achter het net vist en dat alle leuke kerstpakketten al uitverkocht zijn. Wilt u dan nog iets weggeven, dan zult u genoegen moeten nemen met iets wat u minder leuk vindt. Als u er dus zeker van wilt zijn dat u iets leuks vindt, dan is het zeker aan te raden om bijvoorbeeld in de zomer of aan het begin van de herfst op zoek te gaan naar kerstpakketten en alvast het benodigde aantal te reserveren.

Ruime keus in kerstpakketten

Tegenwoordig is er gelukkig heel veel keus op het gebied van kerstpakketten, waardoor het echt voor iedereen mogelijk is om een optie te vinden die helemaal aansluit bij de eigen wensen. Hoeveel er te kiezen valt, is natuurlijk wel afhankelijk van de zaak waar u naar toe gaat om deze pakketten aan te schaffen. Gaat u hiervoor naar KerstpakkettenXL, dan hebt u de keus uit heel veel verschillende mogelijkheden. Zij hebben hun pakketten opgedeeld in de volgende categorieën:

  • familie

  • duurzame pakketten

  • landenthema

  • food

  • beauty & health

  • koken & tafelen

U ziet dat er dus zowel mogelijkheden zijn op het gebied van pakketten met etenswaren, als mogelijkheden op het gebied van non-food. In iedere categorie kan er echter ook nog weer gekozen worden uit veel verschillende varianten. Neem nu bijvoorbeeld de categorie landenthema, hierbinnen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Spaanse Sferen, maar ook voor Italiaans Plezier, Oosterse Zoetheid of Op en top Mexicaans. Maar dit zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden binnen deze categorie. Niet alleen hebben zij veel keus wat betreft het thema van de kerstpakketten, zij bieden ook veel keus in grootte. Zo kunt u kiezen voor kerstpakketten met een paar producten, maar ook voor varianten waar maar liefst 25 verschillende artikelen in zitten. Hoe groter het pakket is, hoe duurder deze logischerwijs ook is. Door de ruime keus die zij bieden, hebben zij dus niet alleen voor iedere smaak maar ook voor ieder budget een passende oplossing.

Online bestellen

Een groot voordeel van KerstpakkettenXL is niet alleen dat u bij hen de keus hebt uit veel verschillende soorten kerstpakketten, maar ook dat u deze pakketten heel eenvoudig online kunt bestellen. Zij hebben hun hele assortiment op hun website staan, waardoor u op uw gemak kunt rondkijken wat de mogelijkheden zijn en wat het best bij u past. Zoals gezegd hebben zij een ruim aanbod, maar alsnog kan het natuurlijk gebeuren dat er niet de kerstpakketten tussen zitten waar u eigenlijk naar op zoek was. Gelukkig bieden zij daarom de mogelijkheid om kerstpakketten op maat te laten maken. U kunt hiervoor contact met hen opnemen en overleggen over de mogelijkheden die zij op dit gebied u kunnen bieden. Een ander probleem dat mensen ervaren bij het uitzoeken van kerstpakketten, is dat zij eigenlijk niet zo goed weten wat hun personeel nu leuk zou vinden. Wilt u voorkomen dat u iets weggeeft wat niemand leuk vindt, maak dan gebruik van het Online Keuze Concept. U bestelt dan giftcards via de website en deze worden in een leuke cadeauverpakking geleverd. De ontvangers kunnen de persoonlijke codes vervolgens gebruiken om via een speciale website hun eigen kerstgeschenk uit te kiezen. Dit kan een kerstpakket zijn, maar ook een tegoedbon voor een dagje uit of een cadeaubon van een bepaalde winkel. Ook kunnen ze er voor kiezen om het bedrag te schenken aan een van de goede doelen. Hiermee weet u dus zeker dat u iets geeft wat gewaardeerd zal worden. Zowel voor kerstpakketten als voor andere kerstgeschenken zit u bij dit bedrijf dus goed.


Recent Posts
bottom of page